Dekoráció Mindennapra.

Vintage Dekorműhely

Vintage Dekorműhely

Valentin Nappal kezdődik a virágos Szezon!

2020. február 14. - Vintagedekormuhely

Valentin nap...azaz Bálint nap, de én nem szeretnék ebben a posztban belemenni kinek mi tetszik és hogyan vélekedik egy ilyen napról , mit veszünk át és mit nem.....a virágosoknál ezzel a nappal kezdődik a szezon.

Karácsony után nagyon hamar, éppen hogy szusszanásnyi időnk volt felocsúdni és elcsomagolni mindent ami a decemberi hajtásra próbált emlékeztetni, gyorsan beköszöntött a tavasz és ha naprakészek akarunk lenni és a konkurenciánkal felvenni a versenyt(amit valljunk be elég sok van), nekünk is el kellett kezdenünk már Január közepén a tavaszt  a Valentin napot ésss a Húsvéti dekorokat!!! Huhhh hát igen szoros a verseny és az aktivitás ...de a szakmaszeretők nem foglalkoznak ilyen kicsinyes dolgokkal mint az idő vagy konkurencia:))) Akik évek óta benne vannak ők megedződtek az állandó változástól ,az időtől és a konkurens kis és nagy cégektől...tudják ,minden nap nekik dolgozik , minden egyes vásárló akik újra és újra visszatérnek, szezononként vagy havi rendszerességel, megéri a fáradságot, a virágpiacon néha kialakuló tumltust és a rengeteg bolton belüli munkát, mert a szívből jövő öröm amit a virág tud adni felbecsülhetetlen, pótolhatatlan és soha vissza nem térő!

És most nézzük mivel is kedveskednek Virágboltjaink webshopjaink Valentin Napon, illetve mi lett ma a szakmában az idei trend...

selyemvirag_box_rozsaszin_szalaggal_15cm.JPG

selyem_virag_sziv_box_nagy_19cm.JPG

 

 Idén sem maradnak el a Vörös Rózsák és a Virágboxok, sok éve már töretlen a sikere ezeknek a dobozkáknak, lássuk be imádjuk őket mind készíteni mind ajándékozni... ma már lehet kerek vagy kocka, szív vagy négyszög, mindegy csak dobozka legyen...

Ennek változataképpen idén megjelentek a Plexivel kombinált szív dobozok , a Bonbon tartós boxok és a Fiókos kivitelek..

Fantasztikus ötletekkel lehet idén találkozni, nem győzöm kapkodni a fejem egy egy szépség láttán!

 

 

Ezek a Plexi dobozok, igen úgy látom nagyon nagy sikere lesz a következő években is!

Rózsák közül idén nem csak a hagyományos vágott rózsával találkozhatunk, megjelentek a piacon a Szappan rózsák is.... elég természetesre sikerültek, jó minőségűek és illatosak...

 

 Élő rózsák,Örök Rózsák , Szappan rózsák és Kő Rózsák van választék gazdagon, Virágos kollegáim mindent elkövetnek hogy a vásárló elégedetten távozzon!

A tavalyi trendből 2020ra is átszivárogtak a Rózsamacik....nah ő is kap hideget-meleget :)) Ez a hungarocell mackó, polifoam rózsákkal van körbe -körbe ragasztva és a fiataloknál fantasztikus népszerűségre tettek szert...kérdezhetjük hogy miért....de ezt nem fogjuk a posztban kitárgyalni....ha engem kérdeztek egyszerűen lehet vele villogni a social mediában és pont, jól mutat, nagy cuki és ölelhető...lássuk

rozsa-maci-feher-szinu-rozsaszin-szivvel.jpg

rozsamaci-piros-40cm.jpg

Nem tudom mennyi ideig fog hódítani, az biztos ha valaki már kapott ajándékba, kivette a dobozból és dobott vele egy selfiet:)))

A mai nap folyamán biztosan rábukkanok egy egy szépséges darabra így biztosan fogom javítani még ezt a posztot :) Addig is menjetek kedvenc virágboltotokba és lepjétek meg kedveseteket egy szépséges Virággal!

Boldog Valentin Napot!

Moncha

A bejegyzés trackback címe:

https://vintagevirag.blog.hu/api/trackback/id/tr2515474018
süti beállítások módosítása